Windmill Brand Leatherworks
Go to english site
Ga naar nederlandse site
Welkom op mijn website

Mijn naam is Wim Berden en ik woon in Bergen in Limburg. Sinds een aantal jaren (oktober 2005) ben ik bezig met het maken van allerlei leerproducten. Deze interesse is gewekt doordat ik op vakantie in Duitsland in Pullman City 2 in aanraking kwam met zelfgemaakte leerproducten.

Mijn interesse was gewekt en wilde dit ook wel eens zelf proberen. Na enig speurwerk op het internet voor gereedschappen e.d. heb ik in de Verenigde Staten een beginnersset aangeschaft. Al gauw bleek dat ik nog meer nodig had. Na lang zoeken vond ik in Breda het juiste adres: Boomsma vof. Deze zaak heeft alles wat een leerbewerker nodig heeft. Inmiddels ben ik lid geworden van enkele internationale ledergildes, o.a. IILG en FLASAH. Deze organisaties bieden allerlei tips en hulp bij leerbewerking. Ook heb ik me geabonneerd op een twee-maandelijks blad, de 'Leather Crafters and Saddlers Journal'.

Bijgaande foto's geven een beeld van mijn werkplaats en stamp tools (stempels). Een zogenaamde stitching horse'. Dit is een hulpmiddel bij het naaien van allerlei werkstukken - een noodzakelijk derde handje (gemaakt door Sjaak van Bohome - www.bohome.nl). Een handnaaimachine, een Tippmann Boss, een veelgebruikte amerikaanse machine.
Info over mezelf
Nevenstaand logo (werkelijke grootte: 2,5 cm breed) wordt op bijna elk product aangebracht. Dit is een stempel die gefabriceerd is door Grey Ghost Graphics (Jeff Mosby).


Klik op de logo's of afbeeldingen om naar de respectievelijke sites te gaan.
Tippmann Boss naaimachine
Werktafel
Stitching horse
Stempelrek
[Start] [Info over mezelf] [Interesses] [Producten] [Contact] [Gastenboek] [Sitemap] [Disclaimer]
2009 Windmill Brand Leatherworks. All Rights Reserved. WBSoft Automatisering, Den Haag
 2009 Windmill Brand Leatherworks. All Rights Reserved. WBSoft Automatisering, Den Haag